Microsoft navision a devit.hu weboldalon

A Navision az eredeti ERP rendszer a Microsoft Dynamics NAV számára. Pontosabban, a Microsoft „Navision” volt annak a dán könyvelési csomagnak a neve, amelyet 1983-ban alapítottak, és amelyet a Microsoft 2002-ben vásárolt.

Microsoft navision vár mindenkit a devit.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket bátran és itt mindent megtalál a navisionról az árakkal együtt. A Microsoftnak 4 üzleti irányítási rendszere van, amelyek az „Enterprise Resource Planning” rendszerek vagy az ERP kategóriájának részét képezik, és amelyeket úgy terveztek, hogy sok különböző üzleti egységet csatlakoztassanak egy rendszerben. A Microsoft „Navision” nevének változása az idők folyamán történt, beleértve a „Navision Financials”, a „Navision Solutions”, a „Navision Attain” és a „Microsoft Business Solutions” neveket. 2005-ben a Microsoft újratervezte ezt az ERP terméket, és „Microsoft Dynamics NAV” -nak nevezte el. Az emberek ezt a rendszert egyetlen szónak nevezik, „NAV” -nak, azonban a helyes terminológia az „N, A, V” szavakat írja le. A felhasználók azonban manapság még mindig „Navision” -nek hívják.

A vállalati szoftvereket, például a Microsoft Dynamics NAV-ot, úgy tervezték, hogy kezeljék a vállalat pénzügyi, komplex, raktározási, értékesítési, vásárlási, gyártási és egyéb összetett működését és egyetlen rendszer alatt egyszerűsíteni akarták az ellátási lánc működését, és fejlett részletes jelentések révén sokkal jobb képet kaphat a trendekről és az üzleti adatokról. A történelem során a Dynamics NAV számos kiadással jelent meg, hogy hozzáférést nyújtson ehhez a létfontosságú üzleti intelligenciához, és hogy könnyen használható és testreszabható legyen, hogy alkalmazkodjon a szervezetek egyedi üzleti igényeihez. További részletekért keresse fel még ma a devit.hu-t.