Nottevit Skinny Sleep kapszula – Fogyás jó minőségű alvással

A fogyás nem csak azon múlik, hogy mennyire étkezünk egészségesen és mennyit mozgunk egy héten, hanem azon is, hogy mennyire jó minőségű az alvásunk. Ha az éjszaka forgolódással és többszöri felriadással telik, akkor érdemes Nottevit Skinny Sleep kapszulát vásárolni!

Nottevit Skinny Sleep kapszula – A rossz minőségű alvás nem csak a koncentrációra és a hangulatra van befolyással, hanem a testsúlyra, hízásra is. Ugyanis a kevés vagy rossz minőségű alvás hatására megnő az étel iránti sóvárgás. Ennek oka, hogy a leptin és a ghrelin nevezetű két étvágyat szabályzó hormon a rossz minőségű alvás hatására rendellenesen változik. A leptin a zsíranyagcsere és az étvágy, valamint jóllakottság hosszú távú szabályozásában vesz részt, míg a ghrelin hormon, vagy másként úgy nevezett éhséghormon az éhségérzet kiváltásáért felelős. A rossz minőségű alvás következtében megnő a ghrelin értéke, míg a leptin szintje csökken. Ráadásul, aki rosszul alszik, annak az anyagcseréje is lassabb, ami szintén hozzájárul a hízáshoz. Már a kutatások is bizonyították, hogy aki rosszul alszik, az sokkal több ételt vesz magához.

A Nottevit Skinny Sleep kapszula tökéletes olyan hölgyek számára, akik nagyon rosszul alszanak, esetleg esténként többször is felébrednek és a kialvatlanság mellett a testsúlykontrollban is segítségre van szükségük. Súlyprobléma esetén nagyon fontos a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étkezés, valamint a rendszeres testedzés, azonban nem szabad megfeledkezni a regeneráló, pihentető alvásról sem. A felszaladt plusz kilók ugyanis összefüggésben állnak az alvás minőségável. Ha szeretne Nottevit Skinny Sleep kapszulát vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a nottevit.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is talál!