Nem csak a telefon lehet okos, hanem az otthon is

Az okos technológia nem csupán belépett az életünkbe, hanem visszavonhatatlanul át is szővi a mindennapokat. Ma már nem csupán a mobilok és a táblagépek mondhatók okosnak, hanem az innováció más készülékek esetében is megjelent. Például ma már lehet okos a hűtőszekrény, a mikró és akár a redőny is.

Az okos otthon kapcsán itt tájékozódhat bővebben! Az okos redőny ma már nem számít újdonságnak, egyre többen fedezik fel a benne rejlő előnyöket. Például a motoros verzió esetében a mozgatás akár távolról is lehetséges, még pedig egy applikáció használatával. Az okosítás rengeteg előnnyel és kényelemmel járhat. A PET-RO Nyílászáró két motoros opciót ajánl a vásárlók számára, melyek a vakolható és a külső tokos. Mindkét alternatíva felszerelhető kombinált szúnyoghálóval is. A vezérlés tekintetében többféle alternatíva áll rendelkezésre, melyek a távkapcsolós, fali kapcsolós, valamint a wifi vezérlésű. Emellett a további speciális tulajdonságok tovább emelik a kényelmet, például az időkapcsoló vagy a fényérzékelés. A fényérzékelés a takarékoskodást is elősegíti, így mindenképp ideális választásnak bizonyul.

A modern technológia tehát a redőnyöket is elérte, amelynek nagyon sokan örülnek, egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az alternatíva. A nehezen leengedhető, vagy felhúzható, folyton megakadó, esetleg elfelejtett le-, felhúzott redőny emléke a múlté lehet, ha otthonát minőségi, innovatív okos redőnnyel szereli fel. A beruházás költségei hamar megtérülnek, nap, mint nap élvezhetők az általa nyújtott megoldások. Ha szeretné lecserélni a redőnyöket, akkor ideje egy igazán korszerű megoldást választani helyette. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!