NCIS: New Orleans az Axn csatorna vezető sorozata

Az NCIS: New Orleans egy amerikai akcióbűnügyi dráma és rendőrségi eljárási televíziós sorozat, amelyet az NCIS tizenkettedik évadát követően, 2014. szeptember 23-án mutattak be a CBS -n. Az első részt Gary Glasberg írta. A sorozat producerei a CBS Studios, a Wings Productions és az első négy évadban a When Pigs Fly Incorporated.

Axn műsor az ncis sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami a sorozattal kapcsolatos még azt is, hogy hány órakor kezdődik. A sorozat forgatása New Orleansban történik. Ez az NCIS franchise harmadik szériája. 2020 májusában a sorozatot meghosszabbították a hetedik évadra, amelynek premierje 2020. november 8 -án volt. 2021 februárjában a CBS bejelentette, hogy a hetedik évad lesz a sorozat utolsó évada. A sorozat 2021. május 23-án ért véget. NCIS: New Orleans a Naval Criminal Investigative Service (NCIS) ügynökeinek kitalált csapatát követi New Orleans-ból, Louisiana államból Dwayne Cassius Pride (Scott Bakula) különleges ügynök és asszisztense vezetésével. A csapat olyan bűncselekményekre összpontosít, amelyek az Egyesült Államok haditengerészetének és tengerészgyalogságának személyzetét érintik, és területük a Mississippi -folyótól a Texas Panhandle-ig terjed.

Meredith Brody (Zoe McLellan), az NCIS Great Lakes helyszíni irodájának átigazolt embere, aki különleges ügynökként dolgozott, és szívesen hagyja hátra múltját, amikor New Orleansba költözik; Sonja Percy (Shalita Grant), az ATF egykori különleges ügynöke és LaSalle partnere, aki végül távozik, hogy csatlakozzon az FBI-hoz; Tammy Gregorio (Vanessa Ferlito), az FBI csodagyereke, akit a Pride után nyomoztak; és köztudottan antiszociális Quentin Carter (Charles Michael Davis), aki egyedül dolgozik: ez az NCIS csapata. További részletekért nézzen be még ma a musor.tv-re.