Multivitamin és ásványi anyag az egészséges immunrendszer titka

Aki szeretne egészséges lenni, annak nagyon fontos, hogy a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelre is gondoljon. Manapság nehéz kiválasztani a megfelelő multivitamint, mely ár-érték arányban is tökéletes és minden fontos hatóanyag megtalálható benne, amire szükség van. A Vegnum Multi-D kiváló multivitamin, mely mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van az optimális működés érdekében!

Multivitamin és ásványi anyag bevitelre időben gondolni kell! Sokan erről elfeledkeznek és csak akkor kezdenek el multivitamint szedni, amikor már betegen nyomják az ágyat. Holott a kellő ásványi anyag és vitamin bevétel által megelőzhető, hogy a hideg hónapokban akár többször ágynak dőljön. A magyarok Európában sereghajtónak számítanak gyümölcs és zöldség fogyasztás szempontjából. Ezáltal nagyon kevés vitamint és ásványi anyagot juttatnak be a szervezetükbe. A szakértők azt ajánlják, hogy heti legalább harminc különböző zöldséget fogyasszunk egy héten, azonban a többség esetében ez mindössze öt-tíz. Ráadásul télen a napfény hiány is komoly problémát jelent, ugyanis a tél végére a magyarok nagy része D-vitamin hiányos állapotba kerül.

A Vegnum Multi-D kapszula 18 ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, valamint ezenkívül 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát. Ha a Vegnum Multi-D vitamint választja, akkor nem szükséges külön D-vitamin készítményt vásárolni, ugyanis a Vegnum Multi-D a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység D-vitamint tartalmaz. Alapvetően felnőttek számára kifejlesztett vitamin, ugyanakkor tizennégy éves kortól már szedhető. Ha szeretne Vegnum Multi-D vitamint vásárolni, akkor látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is talál!