Multimédia lejátszók sounds-good.hu webshopban!

A sounds-good.hu webáruházában 3 típusú multimédia lejátszót vásárolhat meg: Popcorn Hour, Dune HD valamint Mede8er lejátszókat. Vásárlás előtt ajánlott kiválasztani, hogy melyik típusból szeretne vásárolni, így az oldal majd újratöltődik, és csak azokat a multimédia lejátszókat mutatja meg önnek, amelyek igazán érdekelhetik önt.

Napjainkban a multimédia lejátszó igen nagy szerepet tölt be a mindennapokban, hiszen segítségével megvalósulhat a filmnézés, vagy zenehallgatás, de akár internetes rádiók, vagy YouTube tartalmak lejátszása is elérhető általa. Ezek a lejátszók olyan trükkös eszközök, amelyek egy egyszerű megjelenésű kisméretű dobozban lehetővé teszik a filmnézés és zenehallgatás legminőségibb formáját. Az összes létező fájlt képesek lejátszani, így azt mondhatjuk, hogy ezek „mindenevő” készülékek. Ezeket a készülékeket irányíthatja távirányítóval, vagy akár okostelefonra, vagy tabletre letöltött irányító applikációval. A Popcorn Hour multimédia lejátszók jellemzői, hogy a filmeket csakis full HD felbontásban játsszák le, rengeteg telepíthető alkalmazásuk és beépített jukeboxuk van.

A Dune HD multimédia lejátszó csúcstechnológiájú, és megnézheti rajta kedvenc filmjeit, videóit akármikor és akárhol csak szeretné. A Mede8er egy újabb típus, amellyel online feliratkeresés és letöltés elérhető, mindez a Sigma Design médiaprocesszoraira alapozva. Amennyiben minőségi multimédia lejátszót szeretne vásárolni, látogassa fel a sounds-good.hu weboldalt további részletekért. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 870 3012 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@sounds-good.hu e-mail címre és barátságos csapatunk azonnal minden kedves vásárlónk rendelkezésére áll.