Kosárlabda hírek a SportOfUSA weboldalán!

A legfrissebb sporthírekkel szolgáló weboldal mindenféleképpen a sportofusa.com, ahol megtalálhatja a kosárlabda, baseball, hockey, amerikai futball, lacrosse vagy NASCAR hírek végtelenségét. Az állandóan bővülő és frissülő weboldal a legfrissebb sztorikról és legfrissebb hírekről számol be a hét minden napján.

Minőségi basketball news (kosárlabda hírek) weboldal a sportofusa.com ahol a kosárlabda világába kalauzolnak el minden kedves kosárlabda rajongót, aki kíváncsi a történtekre. A legfrissebb hírek szerint a San Antonio Spurs tegnap 106-102 arányban győzte le a Los Angeles Lakers csapatát az AT&T centerben, ahol Kobe Bryant utoljára lépett pályára. A Spurs edzője, Gregg Popvitch a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: „Ez egy nagyon hanyag játék volt a részünkről. És utálom azt hinni, hogy ez a miatt van, hogy tegnap este könnyű dolguk volt (a Dallas ellen), de mégis gondolok rá, és beszélek róla. Ez az NBA, ide mindenki játszani jön, és ide mindenki győzni jön. Minden éjjel ugyanez megy.”

A Warriors csapata kiterjesztette otthoni nyerő szériáját 41 játékra, legyőzve a Thunder-t 116-108 arányban. Bár a Warriors támadása sokkal lassabb lett a második félidőre, még így is megnehezítették a Thunder dolgát. A Golden State a Houstonnal fog találkozni legközelebb otthon, aztán elkezdődik egy hét játékos „kirándulás”. Az All-Star szünet után, a 24 utolsó játékból 17 meccsük otthon lesz, ahol még nem veszítettek. Ezek voltak tehát a legfrissebb kosárlabdával kapcsolatos hírek a SportOfUSA weboldalán. Amennyiben még több hírt szeretne olvasni a kosárlabda világáról, keresse fel a sportofusa.com weboldal, basketball news részlegét, ahol a hírek legszélesebb és legszínesebb kínálata kerül az olvasó elé, és ez minden komolyabb és elhivatottabb kosárlabda rajongónak kötelező olvasmány.