Mosolytervezés 3D-ben Nyíregyházán

A hollywoodi sztárok elképesztően szabályos, esztétikus mosolya elérhetetlennek tűnik. Sokan úgy vélik, ezek a hírességek isteni genetikával vannak megáldva, aminek köszönhetően olyan mosollyal rendelkeznek, azonban ez nem igaz, mindössze jó a fogorvosuk.

Mosolytervezés Nyíregyháza városában profi szakemberek által! A csodás, esztétikus mosoly nem kiváltság, hanem a magasan képzett szakorvosok műve. Akár hiányzó fogak esetén is megvalósítható a hollywoodi mosoly, csak megfelelő szaktudással rendelkező szakemberre van szükség. A Smile Design Centerben a legprofibb eszközök és technológiák állnak rendelkezésre a mosolytervezéshez. Itt nem csupán nagyjából vázolják fel a páciensnek, hogy milyen lesz a fogsor, hanem 3D-ben el is készül a mosoly, amit a páciens kézbe vehet, megtekinthet. A mosolytervezés minden esetben személyes konzultációval kezdődik. Digitális fotó alapján nem lehet mosolyt tervezni, ráadásul az nem is volna minőségi munka. A konzultáció során a szakorvos felméri a fogak állapotát esztétikai és egészségügyi szempontból.

A konzultáció nem egy egyszerű vizsgálat, hiszen a fogakról 3D panoráma röntgen vagy CT felvétel is készül. A következő lépés a fogak előkészítése. Ez annyit tesz, hogy szükség esetén implantátumot kell beépíteni vagy koronát kell felhelyezni. A harmadik lépés az állkapocs diagnosztika, melynek az a lényege, hogy kényelmesen tudjon harapni a beépített fogakkal, akárcsak a többivel, illetve komfortos legyen viselni. A lenyomat minta, állkapocs ízület diagnosztika és a CT felvétel alapján a fogtechnikus megtervezi a fogakat, ami 3D nyomtató segítségével kinyomtatásra kerül. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a mosolytervezés folyamatáról, akkor látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra!