Mosogató duguláselhárítása bóraxszal

A mosogató duguláselhárító XV. kerület területén korrekt árakon dolgozik és a nap 24 órájában elérhető. Szolgáltatásai között a díjmentes telefonos tanácsadás is szerepel, így ha magunk szeretnék megszüntetni a dugulást, többet megtudhatunk a házi módszerekről, melyek közül az egyik leghatékonyabb a bórax.

A mosogató duguláselhárító XV. kerület lakói számára a lefolyóban lévő lerakódások feloldásához ajánlja a bórax használatát. Ezt a magas hatásfokú szert a gyógyszertárakban lehet megvásárolni, a bolti lefolyótisztítókkal szemben több előnye is van. Elsősorban sokkal olcsóbb és nem elhanyagolható az sem, hogy a kemény vegyszerekkel ellentétben kíméli a környezetet. A mosogató duguláselhárító XV. kerület háztartásaiban a bórax alkalmazását elsősorban a mosogató és a mosdó dugulásának megszüntetéséhez javasolja.

A bóraxból elég egy fél pohárnyi ahhoz, hogy a lerakódásokat fel tudjuk oldani. A szert a lefolyóba öntsük, majd öblítsük le 2 pohár forró vízzel és hagyjuk 20 percig állni. Makacsabb dugulások esetén ismételjük meg a műveletet. Ha a dugulás mélyebben van, a mosogató duguláselhárító XV. kerületben professzionális módszerekkel számolja fel a problémát.