Mobil honlap készítés

A mobiltelefonok egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, és már a kisgyerekek is tablettel szaladgálnak az udvaron homokozó lapát helyett. A mobiltelefonokon és tableteken pedig már van internet hozzáférhetőség vagy wi-fi, ezért is fontos tehát a honlapokat mobiltelefonokra is optimalizáltatni.

A mobil honlap készítés tehát kifejezetten fontos, hiszen sokan használják a telefonokat a munkahelyen, és ha egy cég közel akar kerülni az emberekhez, akkor fontos, hogy a cég weboldala jól átláthatóan jelenik meg a mobilos eszközökön. Ha tabletre vagy okostelefonra optimalizáltat weboldalt, akkor a reszponzív technika lehet a legjobb megoldás, ez pedig azt jelenti, hogy a weboldal úgy épül fel, hogy a weboldal szélessége minden esetben illeszkedjen a telefon szélességéhez, így bármilyen eszközzel dolgozik, azon jól fog megjelenni az adott weboldal. A menüpontok szépen rendeződnek, a nagy fényképek kisebbek lesznek hogy alkalmazkodjanak a készülék képernyőjéhez, az egymás mellett elhelyezkedő blokkok pedig egymás alá kerülnek majd.

A Pixelhuszárnál Mészáros Barna már 10 éve szerkeszt honlapokat, azóta szám szerint 150 honlapot készített, amelyeknek évente több mint 2 millió látogatójuk van, és nagy hangsúly van a profizmuson, az igényességen és azon, hogy a weboldal könnyen kezelhető legyen. Magyarországon több mint 4,5 millió ember használja rendszeresen az internetet, ez a szám pedig egyre csak növekszik, ezért fontos, hogy a weboldalak telefonokon is elérhetőek legyenek. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a pixelhuszar.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a barna@pixelhuszar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot.