Dumaszinhaz.hu – stand-up comedy a javából!

A dumaszínház egyet jelent a stand-up comedy műfajával, és a magyar Dumaszínház tagjainak műsorai két csatornán is láthatóak jelenleg, az RTL Klubon, illetve a Comedy Centralon. A Dumaszínház jelenleg több híres taggal is rendelkezik, akik tele vannak fellépésekkel nemcsak idehaza, de külföldön is.

A dumaszinhaz.hu weboldalon bővebben olvashat a társulatról és a tagokról is. Weboldalunkon található egy Dumabolt nevű webáruház is, ahol olyan pólók, poszterek, bögrék és egyéb termékek rendelhetőek, amelyeket humoristáink terveztek, vagy olyan DVD-ket is lehet vásárolni, amelyeken az ő fellépéseik vannak. Weboldalunkon jegyvásárlásra is van lehetőség, ha ön szeretné megtekinteni például Aranyosi Péter, Hadházi László és Kovács András Péter Duma Jam-jét akkor vásároljon bátran jegyeket kedvezményes áron. Jelenleg több eseményre is kaphatóak jegyek, így ha érdekelné valamelyik, akkor itt az alkalom, hogy jegyeket rendeljen!

Társulatunk olyan ismert tagokkal rendelkezik, mint Kiss Ádám, Benk Dénes, Dombóvári István, Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Csenki Attila, Felméri Péter, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán stb. Ha valamilyen céges eseményre szeretné meghívni egyik humoristánkat, erre is van lehetőség, és akár a Corvin Dumaszínházat teljes egészében ki is bérelheti. Amennyiben meg szeretné rendelni egyik fellépőnket, tárcsázza bátran a +36 1 219 5337 telefonszámot, vagy ha jegyet szeretne foglalni egy eseményre, akkor tárcsázza a +36 1 788 7260 telefonszámot, vagy küldhet e-mailt a jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu e-mail címre. Ha a továbbiakban szeretne társulatunkról, fellépőinkről olvasni vagy jegyet rendelni, akkor érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a dumaszinhaz.hu-t, hiszen itt találhat bővebb leírást.