Mit kell tudnom klíma vásárlás előtt?

Megelégelte a nyári hőséget, és a nyugtalan éjszakákat, melyet a kánikulától nem tud más elviselni? Akkor itt az ideje egy klíma berendezés megvásárlására.

Új Hisense klíma megoldást jelenthet az eddigi problémáira. A Hisense 1969-óta készít háztartási készülékeket, melyeket vezetőhelyen értékesítenek. Amennyiben először állunk klíma vásárlás előtt, akkor ajánlott kikérni egy magas szakértelemmel rendelkező szakember véleményét, ugyanis nagyon soktól függ, hogy jól választunk-e. Más kapacitású klímára lesz szükségünk egy lakás vagy egy teljes ház esetén. Van egy olyan szabály, amely arra vonatkozik, hogy egy 2,5 KW-os berendezés 25-30 nm helyiség hűtésére vagy fűtésére elegendő. Nagyobb helyiség esetén nagyobb kapacitású berendezésre lesz szükség. Viszont nagyban befolyásolja a teljesítményt a szoba belmagassága, a szigetelés és az ablakok nagysága is. A klímaberendezéseket alapjáraton az emberek hűtésre használják, pedig sok minden másra is használhatjuk. Mivel a Hisense klímák igen korszerű berendezések, ezért sok esetben sokkal gazdaságosabbak, mint legtöbb gázkazán.

Továbbá egy klíma vásárlás esetén érdemes oda figyelni pár funkcióra, mint pl. szinte hangtalan üzemmód, gyors lehűtés, 24 órás időzítés, 8C fokos fagyvédelem, automata újraindítás áramkimaradás után, páratartalom beállítás, válaszható hőmérsékletprofilok alváshoz, különböző levegőszűrők és Wifi kontroll okos telefonos applikációról. Ezek a funkciók mind megtalálhatóak a Hisense klímáiban. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a www.hisense.hu weboldalára, ahol további információkat talál. Illetve hívhat bennünket a +361 324-3781-es telefonszámon, vagy írhat az info@htsm.hu e-mail címre.