A flottamenedzsment pozitív hatásai

Sokan a flottamenedzsment kifejezés hallatán, valamilyen GPRS rendszerre vagy járműkövetési rendszerre gondolnak, ám ettől jóval többet foglal magába.

Flottamenedzsment valójában egy egész járműparkkal kapcsolatos feladatkört foglal magába. Amennyiben egy vállalat több mint 5-10 számú gépjárműparkkal rendelkezik, akkor már ajánlott az alkalmazása, úgyis időt és energiát spórolhatunk meg. Segíthet abban, hogy áttekinthetőbbé váljon a több lépésből álló ügyviteli folyamat végrehajtása. Továbbá magába foglalja az új gépjárművek beszerzését, fenntartását, üzemeltetést, stb. Ugyanis, ha mindez nem megfelelő menedzsmenttel történik, akkor plusz költségekkel járhat. Ahhoz, hogy egy vállalat optimálisan tudjon működni egyértelmű szabályrendszerre és naprakész információkra van szükség. Minél nagyobb a vállalat gépjármű állománya, illetve sokrétűbb annak felhasználása, annál összetettebb az ezzel járó adminisztrációs feladatok elvégzése.

Ma már egyre több vállalat vesz igénybe bérszolgáltatást, hiszen sokkal olcsóbb és kevesebb költséggel jár, mint a saját járművek fenntartása. Ezért egyre jobban megéri a flottamenedzsmentek alkalmazása, ugyanis ez által sokkal könnyebben és egyszerűbben végezhetjük el a nyilvántartást, illetve mindig naprakész információk állhat a rendelkezésünkre. Így elkerülve az esetleges kellemetlenségeket, vagy a plusz költségeket. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni a rendszerünk működését, akkor nincs más teendője, mint a www.tell.hu weboldalára kattintani. A holnapunkon minden további információt megtalálhat, illetve elérhetőek vagyunk a +36 52 530 130-as telefonszámon. Az ügyfélszolgálatunk bármikor áll a rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!