Mit kell tudni a linképítésről?

Az off-site vagy másként off-site keresőoptimalizálás azokat a SEO faktorokat és tevékenységeket tartalmazza, melyek a weboldalunkon kívül történnek. Ide tartozik a linképítés is, aminek során egy weboldalra a szakember igyekszik minél több és erősebb linkeket szerezni. Olvasson tovább, az alábbiakban bővebben kifejtjük mit érdemes tudni a linképítésről!

Linképítés kapcsán először is azt érdemes tisztázni, hogy mi az a link. A link egy kommunikációs kapcsolat, egy más oldalra mutató összeköttetés. A másik kifejezés, amivel nem árt tisztában lenni, az az anchor szöveg. Ennek jelentése horgonyszöveg, vagyis az a szövegrész, amire a szövegben elvan helyezve a link. Ezeknek a linkeknek egy célja van, hogy a weboldalra forgalmat tereljenek, valamint a saját weboldalnak hitelességet kölcsönözzenek. A linkeknek köszönhetően nő a weboldal látogatottsága. Ez az organikus forrásnak és a hivatkozási forrásnak is köszönhető, hiszen a Google találati listájában javul a weboldal helyezése bizonyos kifejezésekre. A linképítést a legjobb, ha egy tapasztalt szakember végzi el, aki kellő szaktudással rendelkezik.

Ilyen például Szabó György, vagyis a Kreatív webmester, aki mögött nem kevesebb, mint tíz éves tapasztalat áll. A Kreatív webmester keresőoptimalizálással, linképítéssel, Facebook és Google Ads kampányok kezelésével, valamint Worspress alapú webáruházak és weboldalak kezelésével foglalkozik. Munkájának köszönhetően számos ügyfél sikeréhez járult hozzá. Jellemzően az általa optimalizált kulcsszavak a Google találati listában nagyon jó helyen találhatók! Ha szeretne bővebb információkat szerezni a linképítésről, esetleg egy megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező szakembert keres, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a kreativ-webmester.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!