Minőségi Suzuki alkatrészek nagyszerű áron!

Minden autótulajdonos számára fontos, hogy megbízható helyről, jó minőségű alkatrészt tudjon vásárolni, mely hosszú ideig szolgálja a gépjárművet. Ha Suzuki alkatrészt vásárol, akkor nagyon valószínű, hogy Magyarországon, pontosabban Esztergomban készült alkatrészt fog kézhez kapni, mivel a márka európai alkatrész és autógyára itt található.

Suzuki alkatrészek vásárlásakor hazánkban készült termékeket fog kapni, hiszen az alkatrészek jelentős része Esztergomban kerül legyártásra. A japán cég ma már a világszerte megtalálható, így nem csoda, hogy hazánkban is jelen vannak. A Suzuki története messzire tekint vissza ugyanis az alapító Michio Suzuki, aki egyben a vállalat névadója is, 1887-ben szülővárosában, a Tokiótól száz kilométerre lévő Hamamatsuban alapította meg a gyárat. Bizonyára meglepően hangzik, de a Suzukinak eleinte köze nem volt az autógyártáshoz, mivel kezdetben szövőszék gyártással foglalkoztak. Az autógyártás, valamint az alkatrész gyártás először 1920-ban került szóba. Ennek viszont akadálya volt, hogy a japán ipar meglehetősen elmaradt a nyugati világhoz képest, így az autó megtervezése és sorozatgyártása komoly technológiai kihívást jelentett.

Az idős Suzuki, úgy döntött, hogy Angliából hozat egy Austint és mérnökeivel darabokra szedeti, majd saját elképzelései alapján építtet autót. A közeledő világháború azonban újabb akadályt jelentett és helyette lőszer gyártásba kezdtek. Az első négyütemű kerékpár 1954-ben készült el, egy évre pedig az első autót. Ezek után pedig nem volt megállás. Ha szeretne Suzuki alkatrészt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol bővebb információt talál a termékekről! Szükség esetén elérhetőséget is talál a webáruházban!