Minőségi és olcsó fékszelep teherautóhoz

A vezetőfék szelep egy bonyolult szeleprendszer a jármű sűrített levegős fékjének vezérléséhez. Beállításától függően ellenőrzi, hogy a sűrített levegős fék fékcsöveit kiürítették-e, és ezáltal fékeznek-e vagy fenntartják-e őket; vagy ha a fékcsövek sűrítettlevegő-tartályhoz vannak csatlakoztatva, akkor az ellenőrzi, hogy a fékek kioldódnak-e vagy sem.

Fékszelep teherautóhoz kapható az aruhaz.intermotor.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres fékszelep alkatrészeket teherautójához és kedvező áron szeretne vásárolni. Ez a berendezés a teherautók vezetőfülkéjében található. A legegyszerűbb esetben a kar pozíciója szabályozza, hogy a szelep kinyílik-e, és hogy milyen gyorsan tud sűrített levegő felszabadulni a csövekből vagy a fékrendszer tartályából. A modern vezetőfék-szelepek beállítása szabályozza a fékcsövekben fennmaradó nyomás dinamikus csökkentését. A dobfékektől a tárcsafékig és általában a fékrendszerekben történő átalakításhoz sokféle szelepet használnak. Gondolkozott már azon, hogy milyen típusú szelepek alkotják a fékrendszert, és mit csinálnak? Weboldalunkon megtudhatja, hogy melyek ezek a szelepek, és hogyan viszonyulnak az Ön teherautójához és helyzetéhez.

A tárcsa-/dobfékrendszeréhez a fékszelep elengedhetetlen a megfelelő egyensúly érdekében. Egy ilyen szelep vezérli a főáramú folyadék áramlását, és ezáltal a hátsó dobfékek közvetlenül az első tárcsafékek előtt bekapcsolódnak. Ez lehetővé teszi az autó számára, hogy fékezés alatt egyenletesen rendeződjön. Amennyiben többet tudna meg a fékszelepekről és rendelni szeretne, bátran keresse fel az aruhaz.intermotor.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhat amire csak szüksége lehet, ráadásul a rendelés is néhány kattintással végbe mehet.