Minőséges esküvői ruhaszalon a nagynapra

Minden menyasszony egy tökéletes nagynapról álmodozik egészen kislánykorától kezdve. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon a több mint 80 éve fennálló szalonunk és a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink lesznek segítségére.

Esküvői ruhaszalon széles választékkal várja a kedves vásárlókat, egy 120 négyzetméteres légkondicionált helyiségben. A kínálatunkban csakis kizárólag eredeti márkás ruhákat talál, a következő márkáktól: KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, A SPOSA, SAN PATRICK, BIANCO EVENTO. Ám manapság már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyéni elképzelések megvalósítására. A ruhapróbákra telefonon egyeztetett időpont alapján lehet bejelentkezni. Ahhoz, hogy az ara minden kívánságát teljesíteni tudjuk, először egy kicsit elbeszélgetünk és próbáljuk megismerni az ízlését. A beszélgetés során a katalógus segítségével próbáljuk megtalálni a legszimpatikusabb modelleket, de azt szoktuk javasolni, hogy minden típust fel kell próbálni.

Minden menyasszony alakja más és más, ezért nem biztos, hogy amit elképzelünk az fog a legjobban állni, így fontos, hogy nyitottak legyünk és szánjunk időt a legjobb ruha megtalálására. A honlapunkon az összes ruhát megtekintheti, így már előre felkészülhet és kiválaszthatja a legszimpatikusabbat. A weboldalunkat a www.gloriaszalon.hu címen találja. A ruhák ára nagyon széles skálán mozognak, egészen 30.000-240.000 Ft-ig. Amennyiben a szalonunkban megtalálta az álom ruhát, akkor a ruha értékével arányosan foglalót kell fizetni. Személyesen Budapesten kereshet fel bennünket az Erzsébet körút 44-46-os házszám alatt. Továbbá elérhetőek vagyunk a 06 70 907 6144 vagy a 06 36/1 322 2071-es telefonszámokon. Illetve írhat az info@gloriaszalon.hu e-mail címre.