Merevedési zavar vizsgálat a Belvárosi Orvosi Centrumban

A merevedési zavar világszerte rengeteg férfit érint, viszont a jó hír az, hogy ez a mai eszközökkel és a technika vívmányaival könnyen kezelhető. Minél gyorsabban feltárják a betegséget, annak okát és hátterét, annál hamarabb és hatásosabban megszabadulhatnak tőle.

A komoly merevedési zavar az az állapot, amikor a hímvessző szexuális aktushoz szükséges merevedése nem történik meg, nem kellő fokú, vagy nem tart a szükséges ideig. A betegség gyakorisága az életkor növekedésével egyre csak nő. Vizsgálatok szerint a 40 év alatti férfiak 5-10%-át érinti, míg a 40 és 70 év közöttieket 50-60%-ban. Ettől sem szabad megijedni, hiszen ez a betegség tökéletesen kezelhető, és a kezelés az egyén életminőségén is javíthat. A merevedési zavarnak lehetnek lelki és szervi okai is egyaránt, de általában a kettő keveredik egymással. Lelki ok lehet például a depresszió, a szorongás, vagy párkapcsolati problémák. A szervi okok pedig általában hormonális eredetűek, idegrendszeri eredetűek, anatómiai eredetűek, vagy érrendszeri eredetűek.

A Belvárosi Orvosi Centrumban csakis szakképzett és tapasztalt andrológus foglalkozik a merevedési zavarral, és más férfi betegségekkel is, valamint ha pszichológust szeretne igényelni, nálunk arra is van lehetőség. A parkolás orvosi centrumunkban minden páciensnek 1 órán át teljesen ingyenes. A merevedési zavarral, és annak kezelésével kapcsolatos bővebb információkat a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra kattintva találhat. Kérdéseivel bátran fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz az info@boc.hu e-mail címen, vagy a +36 20 870-74-27 telefonszámot tárcsázva. Ne habozzon hát, ha ön is merevedési zavarral küzd, keresse fel szakképzett andrológusainkat dr. Kopa Zsoltot, vagy dr. Szabó Ferencet, hogy minél előbb újra egészséges legyen, és újra teljes életet élhessen!