Magas minőségű szendvicspanel gyártói áron!

A szendvicspanelek jó esztétikai tulajdonságokkal, kiváló energiatakarékossági tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint gyorsan összeszerelhetők, így széles körben alkalmazhatók kereskedelmi és irodaházak, előregyártott vázas épületek, köztük raktárkomplexumok, ipari objektumok, mezőgazdasági építmények építésére.

Szendvicspanel gyártói áron elérhető a Szendvicsapanel.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket bátran és tekintse meg szendvicspaneleinket amelyeket villámgyorsan kiszállítunk. A szendvicspaneleket felhasználásuk szerint fal- és tetőpanelekre osztják. A fali szendvicspanelek kiválasztásánál a fő paraméterek a hőtechnikai, szilárdsági és tűzvédelmi jellemzők, míg a tetőpaneleknél a teherbírás és a hosszú élettartam is lényeges. A tetőszendvicspaneleknek biztosítaniuk kell a teljes légtömörséget és a szükséges tetőszilárdságot, ezért javasolt speciális, külső burkolatú, gerinc alakú panelek alkalmazása. A szendvicspanelek energiatakarékos tulajdonságait a mag típusa, a zár légtömörsége és a benne található tömítés határozza meg. A tömítés lehet butil, amelyet a panelek beépítésekor szerelnek fel, vagy EPDM (etilén-propilén-dién-monomer) a gyártás során a panelek zárjába szerelve, amely biztosítja a szendvicspanel zár jobb légtömörségét és energiahatékonyságát.

A szendvicspanelek kritikus energiahatékonysági paramétere a hőellenállás (R0), amely figyelembe veszi a szerkezet zár részének hőveszteségét. Az említett paraméterek alatti hőellenállású panelek nem javasoltak energiahatékony épületek építésénél. A modern magok, mint például az ásványgyapot és a PIR használata lehetővé teszi akár nulla energiafogyasztású épületek építését. Bővebb leírásért és információkért keresse fel a Szendvicspanel.hu weboldalt.