LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba nagyszerű áron!

Minden kislányban ott szunnyad a divat iránti rajongás és a babák szeretete. Éppen ezért nincs is jobb ajándék a kis hercegnők számára, mint a LOL OMG! babák legújabb képviselői. A csodás divatkirálynőt a gyerek kedvére tudja felöltöztetni az elmaradhatatlan divatkellékekkel és a divatos ruhákkal.

LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba által a gyerek kedvére állíthat össze divatosabbnál-divatosabb szetteket. A kislányok előszeretettel húzzák fel már egész kiskorban anyukájuk ruháját vagy próbálják ki smink eszközeit. A dobozban megtalálható a divatkirálynő, melyet a gyerek kedvére tud felöltöztetni, valamint a kis ruhatartózsákokban a ruhák is megtalálhatók, melyeket a gyermek kedvére variálhat a babán. Természetesen egy divatikonnak nagy szüksége van cipőkre és ékszerekre is. A dobozban ezek a divatkellékek is megtalálhatók. A meglepetések itt még nem érnek véget, ugyanis a dobozban öltözősarok is van, mely előtt a baba pózolni tud. Érdemes a baba karját kivenni, ugyanis ennek köszönhetően sokkal könnyebb lesz a babát felöltöztetni. Minden kislány álma egy ilyen különleges LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba, melyet kedvére tud felöltöztetni!

A LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba szettben megtalálható a divatbaba, a cipő, cipődoboz, különféle kiegészítők, hajkefe, ruhák, pénztárca, babaállvány, ruhatartó zsákok, valamint divatmagazin, melyben a baba jellemzői és horoszkópja egyaránt megtalálhatók. A LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba jóval több, mint egy egyszerű baba, amivel egy-két óráig el van a gyerek. Ha különleges ajándékot keres gyermekének, unokájának, unokahúgának, akkor a LOL Surprise OMG S3 Da Boss divatbaba a tökéletes megoldás, melyet a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tud megvásárolni! Bővebb információkat a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tud megtekinteni!