Lakásbiztosítás minden helyzetre a Generali jóvoltából

Sajnos bármikor érheti kár otthonod, akár egy vihar, betörés vagy valamilyen baleset által, például, ha a gyerekek a játék hevében leverik az akváriumot, amiből a kiáradó víz elárasztja a fél lakást vagy egy óvatlan mozdulat hatására kitörik az ablaküveg. Nagyon nem mindegy, hogy a kárt saját zsebből kell kifizetni vagy a biztosító fizet.

Lakásbiztosítás minden helyzetre – A lakásbiztosítás fontosságáról hosszan lehetne beszélni, de szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy a lakásbiztosítás nem egy olyan dolog, ami felesleges volna. Különösen, hogy a mai napig hallani olyan híreket, miszerint egy családnak oda lett mindene például egy földcsuszamlásban vagy tűzvészben és biztosítás hiányában mindent kezdhettek elölről. Már a legegyszerűbb biztosítás is védelmet nyújt, így nem szabad ezen spórolni. Hatalmas segítséget jelent, ha nem saját zsebből kell a károkat helyrehoznod. A Generalinál négyféle módozat közül tudsz választani, ezenkívül számos kiegészítő szolgáltatás áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően megalkothatod az ideális lakásbiztosítást, mely garantálja a teljes pénzügyi védelmet kár esetén.

Ha szeretnél előzetesen informálódni a lakásbiztosítás áráról, akkor a lakásbiztosítás kalkulátorral tudsz a legegyszerűbben tájékozódni. A Generali számos kedvezmént nyújt ügyfelei számára, ezért igazán kedvező áron tudsz lakásbiztosítást kötni. Abban az esetben, ha a szerződést legalább három évre kötöd, akkor lakásbiztosításodra húsz százalék kedvezményt kapsz. Ha több szerződésed is van a Generalinál, akkor öt százalék díjkedvezményben részesülhetsz. Ezenkívül további négy százalék díjszámításra számíthatsz bizonyos ügyintézési módokhoz kapcsolódóan. A generali.hu weboldalon bővebben tájékozódhat a lakásbiztosítást illetően!