Lego játékok minden mennyiségben online!

Észrevette már a LEGO-k pszichológiai előnyeit? A LEGO-k a világ egyik kedvenc játékává váltak, mert lehetővé teszik képzeletünk hatalmas területeinek felfedezését. A híres dán márka, amelyet 1932-ben alapítottak, a LEGO a fajátékok gyártásával foglalkozott egészen 1942-ig, amikor is elkezdett műanyag játékokat gyártani.

Lego játékok rendelhetőek a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk mindenki akit érdekelnek a lego játékok és olcsón szeretne hozzájutni. A gyermekek számára a LEGO-k pszichológiai előnyei az ötletek generálásából származtathatók. María Teresa Mata pszichiáter szerint a legkülönbözőbb tárgyak LEGO-kon keresztül történő szabad megépítése nagyon pozitív hatással jár, ezek egyike az érzelmi intelligencia fejlesztése. Emellett hozzájárulnak a pszichoterápiához. Manapság sok gyerek szívesen összeállítja ezeket a különféle, egymással összekapcsolható darabokat (LEGO-kat) különféle tárgyakká. A LEGO egy jól ismert védjegy, és különféle cégek és pszichológusok használják, mivel használatuk kiváló előnyökkel jár. Munkaeszközként használva a LEGO-k lehetővé teszik, hogy ötleteket képviseljünk, és sok információt generáljunk dinamikus módon. A LEGO létrehozta a LEGO Serious Play módszert, amely számos előnnyel jár az élet mindennapi problémáinak megoldásában.

A LEGO-kal való játék elősegíti az érzelmi intelligenciát, például a célok elérésének képességét és a projekt kihívásait. Fejleszti a képzelőerőt és a kifejezőkészséget is. A LEGO-kal való játék magasabb szintű kapcsolatok kialakítását teszi lehetővé. Mit is jelent ez? A darabok összeállításakor a kreativitás és a képzelet kézi munkával párosul. Ez megkönnyíti a kommunikációval kapcsolatos különféle mentális folyamatokat. A megfigyelő mélyebb betekintést nyerhet az egyénről, aki ezekből a téglákból tárgyakat készít. További részletekért nézzen be a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalra és itt mindent megtalál.