Kiváló minőségű termékek a Liebherr márkaboltban!

A hűtőszekrény tagadhatatlanul a konyha legfontosabb berendezése, mely nélkül nehéz volna ízletes, friss, finom ételeket készíteni. Ha szeretne minőségi hűtőszekrényt vásárolni, akkor érdemes a Liebherr kínálatában található hűtőszekrények és fagyasztók közül válogatni. A kínálatot akár személyesen is megtekintheti a Nyíregyházán található márkaboltban!

Liebherr márkabolt – A konyha berendezése során a hűtőszekrény kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. A fagyasztó nincs annyira szem előtt, így ennek esetében nem is fontos, hogy jól nézzen ki, inkább az a lényeg, hogy jól funkcionáljon. Félreértés ne essék, a hűtőszekrény kiválasztása során nem elsősorban az esztétika a fontos, sokkal inkább a megfelelő működés. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a Liebherr hűtőszekrények és fagyasztók igazán esztétikusak, ezáltal bármilyen stílusú konyhába könnyedén beilleszthetők. A számos rekesznek és tárolónak köszönhetően bőven van hely pakolni és különválasztani a különféle élelmiszereket és italokat. Ráadásul a Liebherr által szabadalmaztatott BioFresh technológia optimális hőmérsékleten tartja az élelmiszereket külön-külön, így ételei hosszú időn keresztül maradnak ízletesek és ezáltal megőrzik magas tápanyag tartalmuk.

A Liebherr hűtők további előnye, hogy energiatakarékosak, így beüzemelésük után sem kell attól tartani, hogy a villanyszámla összege nagy mértékben megugrik. Az A+++ besorolással rendelkező készülékek akár hatvan százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint az A osztályú készülékek. Éppen ezért érdemes a márka kínálatában található fagyasztókat és hűtőszekrényeket választani! Bővebb információkért látogasson el a premiumhuto.hu webáruházba és tekintse meg a minőségi kínálatot, illetve tájékozódjon!