Kényelmes pihe-puha babafészek

A babafészek rendkívül praktikus, hiszen nem csupán otthon, de utazás során is nagy hasznát lehet venni. A babafészek a skandináv országokból eredeztethető, a köztudatban a kétezres évek elején jelent meg. Azóta is nagy népszerűségnek örvend, számos kisgyermekes, babás családban megtalálható.

Babafészek ma már az egyik legnépszerűbb babákkal kapcsolatos termék. A babafészek több szempontból praktikus, kiválóan használható termék, továbbá tisztítása is egyszerű, illetve ami még igazán fontos, hogy a baba számára biztonságos. A biztonságot nyújtó, meleg pocakból a szülést követően a nagyvilágba érkeznek a babák. A meleg babafészek igazán kényelmes és nyugtatóan hat a babákra, akiknek segít, hogy fokozatosan szoknak hozzá a kitágult térhez. A babafészek azt a biztonságérzetet nyújtja a baba számára, amihez az anyaméhben szokott. Ennek köszönhetően a kicsi sokkal mélyebben, pihentetőbben tud aludni. A babafészek, attól függően, hogy mekkora a baba és milyen iramban nő, körülbelül hat-hét hónapos korig használható, viszont némely típusnál a lábrész kioldható, így további pár hónapig kényelmesen tud benne pihenni a baba.

A babafészek kiválóan használható otthon és utazás során egyaránt. A ház körüli teendők közben nem kell időről-időre visszarohangálni a babához, hanem magával viheti az anyuka az egyes helyiségekbe a babát és akár a kanapéra vagy a szőnyegre is elhelyezheti a kényelmes babafészket. Szoptatás esetén is nagyszerű alternatíva a babafészek. Az újdonsült szülőknek nem kell magyarázni, hogy csecsemővel nem könnyű az utazás, azonban a babafészek ezt megkönnyíti és a baba nem érzi magát kényelmetlenül idegen helyeken. Így akár vendégségben is egyszerű elaltatni a gyereket, mintha csak otthon lenne. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a berio.hu webáruházba!