Kedvező árú matrica nyomtatás

Cégünk, a Profireklám átlátszó matrica nyomtatást, perforált ablakfólia nyomtatást, valamint matrica nyomtatást plottervágással is vállal, méghozzá igen alacsony árakon. Amennyiben 25 m2 felett szeretne matricát rendelni, kérjen ajánlatot bátran weboldalunkon, a profi-reklam.hu-n. Mi minden matricát fotó minőségben készítünk el, és 6 hónap garanciát vállalunk minden munkára.

Nálunk megtalálja a matricák legszélesebb kínálatát, legyen az öntapadós vinyl, átlátszó fényes öntapadós vinyl, oneway perforált ablakfólia, vagy éppen padlómatrica. A matricák maradandóbbak és nagyobb figyelmet keltenek, ráadásul lehetnek bármilyen formájúak, például ovális, vagy kör, lehetnek kicsik és nagyok. A vinyl matricák legnagyobb előnye, hogy ha víz éri őket, akkor nem mosódik le róluk a festék, és nem is hólyagosodnak fel, úgy mint például a papír alapú matricák. Ha hosszútávra tervez és esetleg kültérre szeretne matricát ragasztani, akkor a laminálás elengedhetetlen ehhez. A oneway vision lyukacsos ablakfólia üvegfelületek, például kirakatüvegek dekorálására szolgál, a vinyl nyomtatható fele fehér, a másik része pedig fekete.

A fólia felülete perforált, ami azt jelenti, hogy tele van apró kis lyukakkal, így kívülről nem látszódik más, csak a nyomtatott grafika. A padlómatricák pedig öntapadó fóliából készültek, és általában figyelemfelkeltés céljából helyezik el azokat az ajtókon. Nagy előnyük, hogy elhelyezhetőek közvetlenül a termék elé, így könnyebb lehet a vásárlóknak a választás. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna a nyomtatott matricákról, mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik típusú matricáról, akkor ne habozzon vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen.