Kartaltex hotel minőség textil, paplan, párna nagyker és folyamatos nagy raktárkészlet

Reggel mogorván és morcosan ébred a jól kipihent állapot helyett? Meglepő lehet, hogy az ágynemű és a párnahuzat lehet hibás. Természetesen sok minden hozzájárul az alvás minőségéhez: a matrac, az egészség, a külső zaj, az étrend, a napi tevékenységek és még sok minden más. De ha állandóan azon gondolkodik, miért nem alszik jól, és nem ébred felfrissülve, itt az ideje, hogy alaposabban megvizsgálja az ágyneműjét, és megtalálja a legjobb ágyneműt az egészséges alváshoz.

Kartaltex hotel minőség textil, paplan, párna nagyker és folyamatos nagy raktárkészlet elérhető a kartaltex.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja nálunk a teljes kínálatot is. A nagy szálszámú paplanok és ágyneműk nem feltétlenül jelentenek jó minőségű termékeket. Egyszerűen fogalmazva: a szálszám a szövetbe szőtt függőleges és vízszintes szálak száma négyzetcentiméterenként. A 400–500 tartomány feletti szálszám általában azt jelenti, hogy a szövetet és szálait manipulálták a szálszám mesterséges felfújására. Tehát míg az ágyneműtermék technikailag több rostot tartalmaz négyzetcentiméterenként, az ágynemű minősége bizonyos esetekben jóval rosszabb, mint a többi, kevésbé fonalszámú ágynemű esetében. Egyes anyagok miatt kényelmesebben alszik, mint másokkal, így a legjobb nyári lepedők eltérhetnek a téli lepedőktől.

A szintetikus szövetek csapdába ejtik a hőt, ami miatt túl meleg tud lenni alvás közben. Ez rossz alvásminőséghez, nyugtalansághoz és gyakori ébredéshez vezethet. További részletekért és a teljes leírásért nézzen be a kartaltex.hu weboldalra, ahol török termékeinket találhatja meg egyenesen a kartaltex Grouptól, amelynek ügyvezetője Kartal Murat. A cég kiváló minőségű hotel termékekkel várja önt, valamint szuper textil kínálattal és saját gyártású termékekkel.