Horvátország ajánlatok az interneten

Horvátország tele van történelmi helyekkel. Az ország több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Néhány dolgot megtalál a múzeumokban, de az épületek nagy része nyitva állt a látogatók előtt. A spliti Diocletianus-palota, a pulai amfiteátrum és a dubrovniki városfalak abszolút elengedhetetlenek a történelem szerelmeseinek.

Horvátország ajánlatok várják az invia.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha idén nyáron ön is Horvátországban nyaralna a családdal vagy éppen a barátokkal.  A főváros, Zágráb városnézésre kiválóan alkalmas a történelem felfedezésére, mivel számos történelmi helyszínt talál, mint például a Szent Márk tér, a Lotrščak-torony, a zágrábi székesegyház és a Szent Katalin-templom, valamint számos zágrábi múzeum van itt. Horvátország a természetes szépségek hajója. Ha szeret a szabadban lenni, akkor feltétlenül látogassa meg az ország néhány nemzeti parkját. Horvátországban 8 nemzeti park található. Ezek a Risnjak, Brijuni, Plitvicei-tavak, Sjeverni Velebit, Paklenica, Krka, Kornati és Mljet nemzeti parkok. A legnépszerűbb a Plitvice és a Krka. Mindketten nagyszerű kirándulást jelentenek Splitből. Főszezonban tele vannak turistákkal, ezért érdemes inkább a csendesebb parkokba indulni. Mindegyik remek hely a sétához, mivel gyönyörű tájuk és vadviláguk van.

A Trónok harca hirtelen történő népszerűségével a vállalatok gyorsan meglátták ebben az üzletet és elkezdték szervezni a Trónok harca gyalogos túrákat az országban. Ez egy nagyszerű lehetőség a King’s Landing élményének megismerésére Dubrovnikban, Splitben és Trstenóban. Nagy valószínűséggel a Trónok harcának szentelt ajándékboltokba is belebotlik, ahol még azt is kipróbálhatja, milyen érzés a Vas Trónon ülni! Az interneten rengeteg információ található a forgatási helyszínekről is, így Ön is megtalálja a helyeket. További részletekért és horvátországi ajánlatokért nézzen be az invia.hu-ra.