Hatályos cégkivonat akár már pár kattintás alatt

Nem szeretne felesleges időt vesztegetni arra, hogy egy-egy szükséges dokumentumot beszerezzen? Semmi gond, nálunk ez nem okoz problémát, ugyanis az online felületnek köszönhetően, akár már pár kattintás alatt megrendelheti a cégkivonatot, illetve minden más dokumentumot.

Hatályos cégkivonat gyorsan és egyszerűen. Amennyiben a leggyorsabb időn belül szeretne szert tenni a szükséges dokumentumra, akkor egy pillanatig se habozzon, nálunk a legjobb helyen jár. Egy cégkivonatra bármikor szükségünk lehet, ahhoz, hogy igazolni tudjuk magunkat, hogy közül van a céghez. Ám nem minden esetben szükséges, hogy közhitelesített papír alapú formátum legyen, sok helyen az elektronikus úton elküldött nyomtatható Pdf formátum is elegendőnek bizonyul. A cégkivonatok már idegen nyelven is megrendelhetőek, mint pl. angol, német, és francia. Amennyiben külföldi ügyintézés esetén szeretnénk cégkivonatot igényelni, akkor minden esetben célszerű az Apostille formátumot választani.

Ám a legjobb, ha minden megrendelés előtt megkérdezzük a befogadó szervet arról, hogy milyen feltételeknek kell, hogy megfeleljen a szükséges dokumentum. Hiszen többféle cégirat létezik, ennek függvényében csakis így mehetünk biztosra. Pl. ha banki ügyintézésről van szó, akkor minden esetben es3-cégkivonatra lesz szükségünk. A pályázati ügyintézés esetén pedig a közhiteles cégdokumentum lesz a helyes. Az elektronikus formában küldött dokumentumokat letölthető formában kézbesítik a megadott e-mail címre. Ám minden felhasználás előtt fontos, hogy leellenőrizzük, hogy a szükséges dokumentum nem régebbi-e 30 napnál. Az általunk kiadott dokumentumok a kiadás napján hatályos, és minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazza.