Ha a kavics felpattan, akkor a szélvédő javítást Szegeden is el lehet végezni

A szélvédő javítás sajnos gyakran válik esedékessé, ha sokat használjuk autónkat. A kőfelverődés, tehát az, amikor a kavics felpattan az út felszínéről gépjárművünk szélvédőjére, gyakran kárt okoz. Ha ilyen jellegű sérülést szenved el a szélvédőnk, akkor az zavarja a szabad kilátást, valamint a sérülés előbb, vagy utóbb biztos nagyobbodni fog.

A szélvédő javítás Szeged városában is megfizethető szolgáltatássá vált, mivel az autózás így biztonságos, valamint meg lehet vele előzni a későbbi szélvédőcserét. Szegeden a nagy átmenő teherautó-forgalomnak köszönhetően gyakran előfordul, hogy azok kereke alól felverődő apró kövek, vagy kavicsok a szélvédő külső felületén kis sugár irányú törést okoznak. Ilyenkor nincs értelme kicseréltetnünk a teljes szélvédőt, mivel a gépjármű szélvédő javítás egy könnyen elérhető, és megfizethető szolgáltatás.

A szélvédő javítást Szeged városában is szakszerűen el tudják végezni a Kovács Autóalkatrész Kft szakemberei. A folyamat során letisztítják a szélvédő felületét, majd átfúrják azt egy fúróval, amelyen gyémántfej van. A javító szerkezet rögzítése után, a megsérült és átfúrt felületre folyékony üvegpótló gyantát tesznek, amely fénytörése megegyezik a szélvéső üvegével. Miután ez megszáradt, úgy a felületet lecsiszolják, majd felpolírozzák. A professzionális munkának köszönhetően a sérülésnek hűlt helye sem marad.

Amennyiben szélvédő javítás előtt állunk és Szegeden élünk, úgy előzetes árajánlatot kérhetünk az alkatreszek.hu internetes weboldalon. A kézbevett árajánlat alapján el tudjuk dönteni azt, hogy mennyibe kerül egy szélvédő javítás. Fontos tudni azt, hogy ha szakavatott kezek végzik a javítást, az szinte új állapotnak felel meg. Egy új, drága szélvédő megvásárlása, behelyezése és a csere utáni kockázata teszi olcsóvá, és minden autós számára elérhetővé a szélvédő javítást.