Grp rács magas minőségben kedvezményesen kapható

A Gravetti minden típusú GRP rácsot gyárt öntött rácsból, pultrudált rácsból, tömör felső rácsból, valamint GRP csiszolt lapokból készíti, amelyek mindegyike hatékony és költséghatékony megoldást kínál minden olyan GRP padlóburkolathoz, járdához és teraszhoz, ahol hosszú távú teljesítményre van szükség. A grp rács nagyon agresszív és korrozív a kémiai környezetben.

Grp rács olcsón várja a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk ma és rendeljen grp rácsot akciós áron. A GRP rács üvegerősítésű hőre keményedő gyantákból készül, ezért kiváló választás a hagyományos acél és alumínium rácsrendszerek helyettesítésére ilyen agresszív/veszélyes környezetben. A gravetti GRP rács sűrűsége egynegyede az acélénak és kétharmada az alumíniuménak, ami jelentősen leegyszerűsíti GRP rácspaneljeink telepítését és kezelését. Ellentétben a fémrácsokkal, a fröccsöntött/pultrudált rácsok egyszerűen a helyszínen, csak kéziszerszámok segítségével vághatók, a GRP nyitott hálós padlóburkolat különféle szerszámok használatát teszi lehetővé a gyártás során. Az üvegszálas rács könnyű kezelhetősége ideális ráccsá teszi a nehezen hozzáférhető helyekre történő felszereléshez, mivel személyes szállítóeszköz is hordozhatja. Az üvegszálas rács könnyű súlyának köszönhetően könnyen a H&S határok közé esik.

Az üvegszálas öntött rácsnak mindkét irányában teherhordó rudai vannak, így folyamatos oldaltámasz nélkül is használható. Ez lehetővé teszi, hogy a rácspaneleinket szerkezeti tulajdonságaik megőrzése mellett készítsük el. Minden nyitott hálós grp rács nagyon jól működik az általunk szállított szerkezeti profilokkal. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené teljes készletünket, keresse fel a gravetti.hu weboldalt.