Gravírozott cigi tartó online rendelése

A cigarettatartó vagy cigarettatárca cigi szállítására használt tok. A cigarettatartó egy lapos doboz tehát, amelyben a megrendelt cigarettákat használatra készen tárolják. Általában egy kétrészes fémdobozból áll, amely egy zsanéron nyílik, így a cigaretták sorban állnak az egyes részeken, amelyeket rugó vagy fémrúd tart egyben.

Cigi tartó rendelés online várja a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire ha ilyen termékeket keres, hiszen nálunk gravírozható ajándékokat találhat szeretteinek. A cigarettatárca akkor jelent meg, amikor a sodrott dohányt elkezdték forgalmazni. Korábban, amikor az egyik oldalon aprított dohányt, a másikon a sodrópapírt árulták, a dohányt bőrzacskókban szállították. Később ugyanerre a célra használták a tubákdobozt és végül a lombikot. Mivel egyes fogyasztók továbbra is kézzel sodorták a dohányt, a cigarettatartó nem volt olyan sikeres, mint elődei. Jelenleg, amikor a cigarettákat dobozokban hozzák forgalomba, a cigarettatartónak biztonsági haszna van. A cigarettatárcák a tulajdonos igényeinek függvényében nemes anyagokból, például aranyból, ezüstből vagy gyöngyházból készültek, vagy szerényebb anyagokból, mint például fa, bőr vagy szövet. Mivel a fémtárgyak gyakran gravírozással vannak megszemélyesítve, és olykor ékszerekkel díszítettek, a cigarettatartók ma már a gyűjtők áhított tárgyai.

Manapság nem minden cigarettatartó van fémből, van, amelyik műanyagból készül. Másokhoz további funkciók is tartoznak, például beépített öngyújtók vagy hamutartók. Az Egyesült Államokban az 1920-as és 1930-as években a tipikus cigarettásdobozokban 50 cigaretta volt. Emiatt néha „flat fifties” néven emlegették őket. A cigarettatartók divatos kiegészítők a dohányzási kultúrában. Amennyiben személyre szabott terméket keres, nézzen be a gravirexpressz.hu-ra.