FVSZ.hu – Hasznos információk a felnőttképzés kapcsán

A felnőttképzés az oktatás egy hangsúlyos szegmense, amire 2020-ban meg több figyelem hárul az OKJ-val kapcsolatos változásoknak köszönhetően. A különféle felnőttképző intézményeknek megéri egy olyan nagy múltú szövetség része lenni, mint a Felnőttképzők Szövetsége!

FVSZ.hu a Felnőttképzők Szövetségének weboldala. A Felnőttképzők Szövetsége nem egy nem régiben alakult közösség, hanem egy nagy múltra vissza tekintő Szövetség, mely Magyarország legnagyobb és egyben legrégebbi felnőttképzési szövetsége. A tagságnak számtalan előnye van, így az elmúlt évek, sőt évtizedek folyamán egyre többen döntöttek a csatlakozás mellett. A támogatás mindig jól jön, a tagság mellé pedig ez is jár. Gyakran merül fel kérdésként, hogy ki csatlakozhat. Erre a válasz, minden olyan felnőttképzéshez kapcsolható intézmény, mely azonos szellemiséget képvisel, akár csak az FVSZ. Az FVSZ-hez való csatlakozás állandó támogatással jár, minek köszönhetően a minőségi szakmai munka egy magasabb foka érhető el, másrészről a képzési módszereket és eszközöket is nagyobb mértékben lehet fejleszteni ezáltal!

Mivel a felnőttképzés az egyik legfontosabb aspektus az oktatás berkein belül, így nagyon fontos, hogy a szakmai színvonal ne csak szinten legyen tartva, hanem növekedjen is. Az FVSZ segítsége nem csak, mint szolgáltatás jelenik meg, hanem olyan konkrét dolgokra kell gondolni, mint a szakmai konferenciák szervezése, érdekképviselet vagy hirdetési felület biztosítása. Anno a Felnőttképzők Szövetsége negyvenkét tagszervezet részvételével jött létre, aminek száma ma már a többszöröse és folyamatosan bővül. Ha Önt is érdekli az FVSZ-hez való csatlakozás lehetősége, akkor érdemes ellátogatni az fvsz.hu weboldalra!