Furcsa hangok vezetés közben? A Kovács Autó majd segít!

Ön is odafigyel arra, hogy a gépjárműje mindig kifogástalan állapotban legyen? Akkor minden bizonnyal Ön is kiemelt figyelmet fordít arra, ha valamilyen szokatlan zaj üti meg a fülét vezetés közben. Sok esetben természetesen ezek a hangok apró-cseprő hibát jeleznek csupán, azonban előfordulhat az is, hogy bizony szervizelés szükséges a javításhoz. Ilyen esetekben pedig mindenképpen válassza a Kovács Autó szervizét, ahol nincs az a probléma, amit ne tudnának megoldani.

Mit tegyünk, ha vezetés közben furcsa hangokat hallunk? Az első és legfontosabb, hogy semmiképpen se vegyük félvállról a különböző zajokat! Jóllehet a legtöbb ilyen szokatlan hang forrása nem jelez nagyobb problémát. Ilyenek lehetnek akár a rosszul becsukott ajtó, vagy résnyire még nyitva maradt ablak is, amelyeken átszűrődik a szél hangja, vagy kopognak a mozgásra. De akár a rosszul rögzített szállítmány is okozhat szokatlan hangokat. Rosszabbik esetben azonban a furcsa hangokat a kerekek felől észleljük, ez azonban már komolyabb problémákat jelezhet. Veszélyes, de kisebbik probléma, ha túl sok vagy túl kevés a nyomás a gumiabroncsokban. De ennek a megoldására csak a keréknyomást kell megfelelően beállítani. De a futómű felől érkező súrlódó hang már csapágyproblémákat jelezhet, amellyel minél hamarabb szervizeshez kell fordulni. A tökéletes szerviz pedig ebben az esetben a Kovács Autó szervize, ahol minden problémát meg tudnak majd oldani.

Amennyiben tehát Ön is furcsa hangokat észlel az autójában vezetés közben, akkor mindenképpen keresse meg annak a forrását, és gondoskodjon a mielőbbi problémamegoldásról! Nagyobb gond esetén pedig forduljon bizalommal a Kovács Autó szervizéhez, amelyet könnyedén elérhet a +36 62 554 013-as telefonszámon vagy a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen! Személyesen megtalálhat minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. sz. alatt.