Disney gyerekszőnyeg online

Webáruházunkban, a szepszonyeg.hu-n több száz szőnyeg közül lehet válogatni, ráadásul vannak gyerek szőnyegeink is méghozzá igen kedvező áron. A Disney mesék nagyon elterjedtek a kicsik körében, így nem csoda, hogy már rengeteg különböző Disney gyerekszőnyeg is kapható nálunk, ráadásul vásárlóinkat folyamatos akciókkal várjuk, így nem árthat fellátogatni weboldalunkat.

Disney gyerekszőnyeg széles kínálata várja önt is, ráadásul ezek a szőnyegek rendkívül alacsony áron kaphatóak. A Disney Micimackó Hipoallergén Gyerekszőnyeg magas minőségű anyagokból készült hipoallergén szálakból, illetve valódi pamutból, hogy így megóvhassa gyermekei egészségét, ráadásul ezzel a kényelem is sokkal magasabb szintű. A szőnyeg Belgiumból származik, anyaga pamut és akril, formája pedig klasszikus. A Disnyes Hamupipő Gyerekszőnyeg egy szintén hipoallergén szőnyeg, ami főként lányoknak ajánlott, hiszen a szőnyeg színe rózsaszín és Hamupipőke látható rajta. A szőnyeg minősége első osztályú, mérete pedig 115×168 cm.

A Minnie Mouse gyerekszőnyeg is nagyon magas minőségű, ráadásul ez igen vidám is, így minden gyerekszoba hangulatát képes feldobni. A szép, rózsaszín gyerekszőnyeg új színt visz mindenki otthonába, hiszen Minnie Egér egy nagyon kedves és bájos figura. A szőnyeg segít abban is, hogy a kicsiknek csak úgy szárnyaljon a fantáziája. A szőnyeg 100% polipropilén anyagból készült, mérete 80×120 cm. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az aranyos szőnyegekről, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a szepszonyeg.hu-t hiszen itt bővebb leírást talál, és átböngészheti a teljes kínálatot is. Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@szepszonyeg.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot.