Fordítóiroda Budapest vonzáskörzetében

Kevés olyan fordítóiroda létezik manapság, amely többféle szakfordítást is vállal, de csapatunk több területen is jártas, ezért mindegy, hogy jogi, vagy éppen műszaki fordításra lenne szüksége, mi mindent elintézünk, méghozzá kedvezményes áron. Weboldalunkon, a lector.hu-n egy részleges árajánlatot is kérhet majd.

Fordítóiroda Budapest környékén elérhető a lector.hu weboldalon méghozzá kedvezményes áron, és csapatunk szívesen vállal szakfordítást magánszemélyeknek, cégeknek, és vállalatoknak is, ráadásul partnereinknek kedvezményeket is biztosítunk majd. Manapság nehéz megbízható, pontos és gyors fordítót találni, de ha minket választ, garantáltan nem fogja majd megbánni. Csapatunk nagyon szívesen vállal weboldal fordítást is, vagyis szöveges tartalmakat, de akár illusztrációkat és grafikákat is fordítunk igény szerint. Emellett igyekszünk segíteni a nyelvi lokalizációban és a weboldalak feltérképezésében is. Ha tehát önnek is van egy weboldala, amit angol nyelvre is szeretne lefordítani, akkor itt az alkalom.

További részletekért és a teljes leírás megtekintéséért mindenképpen keresse fel a lector.hu weboldalt és itt mindent megtudhat, ráadásul megtalálhatja az árakat, a szakfordítások részleteit és a szakfordítások fajtáiról is többet tudhat majd meg ha ide kattint. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a fordításokkal, az árakkal és fordítóirodánkkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 321 1516 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@lector.hu e-mail címre és itt minden kérdését megválaszolja majd csapatunk. Válasszon minket, hiszen kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek fordítás terén, vagyis profik, pontos és minden határidőt szorosan betartanak.