Fodrászkellékek, amelyek a te alapfelszerelésedből sem hiányozhatnak!

Egy fodrászatban két tényezőn múlik a végeredmény és hogy a vendég elégedetten álljon fel. Egyrészt szükség van a szaktudásodra, szakmai tapasztalatodra. Másrészt szükséged van olyan professzionális fodrászkellékekre, melyekkel a bonyolultabb hajkreációkat is meg tudod csinálni.

Fodrászkellék terén hatalmas választék áll rendelkezésre. Egy öreg róka pontosan tudja, hogy mi mindenre van szüksége, ugyanakkor egy kezdő könnyen belezavarodhat a széleskörű kínálatba. Már a fésűk terén is hatalmas kínálatból lehet választani, így nem könnyű eldönteni, hogy melyik az, amire valóban szükség van. Az biztos, hogy egyetlen fésű nem elegendő, ahogy olló sem. A különféle feladatokhoz eltérő fodrászkellékek szükségesek. Egy egyszerű példával élve a formázáshoz és dúsításhoz körkefe szükséges, a nedves haj kifésüléshez az alap kettős fésűk szükségesek, a masszázshoz pedig kefék és fésűk szükségesek. A hajvágás eszközei a ritkító olló, az egyenes olló, valamint az elektromos hajnyírógép. Bármilyen ollót választasz, a legfontosabb, hogy minőségi terméket válassz. Ollók terén a magas minőségű ötvözött acélból készült típusokat érdemes választani.

A hajfestés sem valósulhat meg alapvető fontosságú eszközök nélkül, mint például az alufólia, kesztyű, ecset, csipeszek, eldobható köpeny, edény. A hajformázás eszközei kapcsán igazán fontos a minőségi hajszárító, melynek kapcsán semmi esetre se spórolj, legalább 1600 Watt teljesítménnyel rendelkező hajszárítóra van szükség. Ha a hajszárító rendelkezik ionizáló funkcióval, az mindenképp előnyös. A legjobb, hogy nem szükséges hosszan válogatnod, rohannod a fodrászkellék boltba, mert a szükséges eszközöket akár online is beszerezheted! Bővebb információkat a szepsegcikk.hu webáruházban találsz!