Foci eb menetrend online ingyenesen

Az idei foci eb-t 24 csapat alkotja, hat csoportban. A csoportok első két helyezettje a nyolcaddöntőbe jut a negyedik helyezett csapat kiesésével. A négy legmagasabb rangú harmadik helyezett szintén a kieséses szakaszba kerül, a fennmaradó két fél hazamegy. A bajnokság ezután a kieséses szakaszon halad tovább, mielőtt a bajnokot megkoronáznák. A világbajnoksággal ellentétben az eb-n nem lesz bronzmérkőzés a harmadik helyért.

Foci eb menetrend olvasható a focieb2021.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintsen meg mindent a foci eb-ről amit tudni érdemes. A csoportköröket különböző európai városok nagy stadionjaiban rendezik. A Webley-ben rendezik majd az idei döntőt. A 90.000 férőhelyes stadion a legnagyobb használt helyszín, amely a döntőnek ad otthont. Az utazás miatt az elődöntőket is a híres londoni standionban rendezik. Ezenkívül a Wembley három csoportmeccsnek és két nyolcaddöntőnek ad otthont. A negyeddöntőket Szentpéterváron, Rómában, Münchenben és Bakuban rendezik. Az UEFA előírta, hogy minden házigazda legalább 25 százalékos befogadóképességgel rendelkezhessen a lelátón. A csoportkör befejezése után a nyolcaddöntő június 27-én kezdődik, a negyeddöntők pedig egy héttel később, július 2-án.

Dánia kormánya elsőként erősítette meg, hogy a koppenhágai mérkőzéseket legalább 11.000 szurkoló előtt játsszák. A londoni meccsek legalább 17.000 rajongóval és valószínűleg sokkal többel fognak folytatódni. Az FA-kupa döntőjén május 15-én 21.000 embert várnak. Eközben Dublin és Bilbao elvesztette meccs rendezési jogát, miután megerősítette, hogy képtelen lenne teljesíteni az UEFA igényeit. Az ezekben a stadionokban szereplő meccseket Szentpétervárra és Sevillába helyezték át. Münchenben komoly kétségek merültek fel, de megerősítették, hogy megtartják a torna rendezési jogait. További információkért és bővebb leírásért nézzen be a focieb2021.hu weboldalra.