Comedy central csatorna műsorainak részletei

A Bob Burgerfalodája egy amerikai animációs sitcom, amelyet Loren Bouchard készített a Fox Broadcasting Company számára. A show középpontjában egy család áll, amely egy Bob Burgerfalodájanevű hamburger éttermet vezet. Loren Bouchard kijelentette, hogy a sorozat a Fox animációs márkája miatt jelent meg leginkább a családok számára. A műsort a comedy centralon is megtekintheti.

Comedy central műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és megtudhatja azt is, hogy a Bob Burgerfalodáját hány órakor nézheti meg.  Míg az első évad véleményei vegyesek voltak, a következő évadok visszajelzései sokkal pozitívabbak voltak. A premier 9,39 millió nézőt vonzott, ezzel az évad legmagasabb besorolású sorozatpremierje lett, és a kilencedik helyen végzett a sugárzott héten. Az ismétléseket 2013. június 23-án kezdték el sugározni a csatornán. 2013-ban a TV Guide minden idők 60 legnépszerűbb tévés karikatúrája közé sorolta Bob Burgerfalodáját. A sorozatot számos díjra jelölték, köztük a kiemelkedő animációs programért járó Emmy-díjat hét egymást követő alkalommal, és 2014-ben és 2017-ben el is nyerték azt.

A műsor tizenkettedik és tizenharmadik évadra is megújult. Ezen túlmenően egy játékfilmet terveztek megjelentetni 2020. július 17-én, mielőtt azt a COVID-19 járvány következményei miatt határozatlan időre elhalasztották volna. A sorozat középpontjában a Belcher család áll – amely Bobból, feleségéből, Lindából, valamint gyermekeikből, Tinából, Gene-ből és Louise-ból áll. A család egy meg nem nevezett tengerparti közösségben üzemeltet egy hamburger éttermet az Ocean Avenue-n (a műsor írói között informálisan „Seymour’s Bay” néven ismerik). További részletekért és a comedy central műsoraiért kattintson a musor.tv-re.