Filmnézés otthon vagy moziban – az online filmek előnyei

Vannak, akik szerint a mozi adta élményt semmi sem tudja visszaadni és előszeretettel járnak oda a legújabb filmek megtekintésére. Mások pont ellenkezőleg, inkább az otthonukban szeretnek lazítani egy érdekes filmet nézve.

Online filmek bő palettája érhető el a filmezek.com weboldalon. Az otthoni film nézésnek számos előnye van. Talán a legfontosabb érv, hogy ingyen van. Ugyan a mozi nem egy hatalmas költség, de ha az egész családot viszi, valamint a büfében bevásárol popcornból és kólából, akkor már egy jóval nagyobb összegről beszélünk. Ha már a popcornt említettük… Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy milyen az, amikor valaki hangosan rág Ön mellett. Szép lassan, de annál hangosabban minden darabot megrágva, miközben Ön szinte a falra mászik. A moziban lehetetlen kiszámítani, hogy ki kapja az Ön mellett lévő széket, így, ha egy hörcsög rágással megáldott ember mellett ül, nem feltétlenül fogja élvezni a filmet. Ha pedig nem a legfelső sorban ül, előfordulhat, hogy egy széket minden szégyenérzet nélkül rugdaló gyerek elé ül.

Ellenben otthon ugyan nem képernyőn nézheti a filmet, de cserébe bármikor megállíthatja, ha esetleg elmenne mosdóba, vagy elfogyna a rágcsálni való. Valamint, ha mégsem nyerte el a film a tetszését, egész egyszerűen csak kinyomja és elindít egy újat. Ha a moziban nem elégedett a látottakkal ezt nem teheti meg, plusz a jegy ára is ugrott. Bár léteznek fekvős mozik, ahol a nézők ágyakból nézhetik végig a filmet, Magyarországon ez még nem terjedt el, viszont az otthonában fekve, betakarózva nézheti a jobbnál – jobb filmeket. A filmezek.com óriási film választékában kiválaszthatja a kedvéhez leginkább passzoló filmet, tartozzon az bármely kategóriába, hisz a választék óriási.