Férfi arckrém a bőr egészségéért

Általában a legtöbb otthonban a hölgyek térfele tele van pakolva a legkülönfélébb kozmetikumokkal, míg a férfiak beérik az egyszerű szappannal vagy tusfürdővel. Holott a férfi arcbőrnek is szüksége van az ápolásra, főleg, hogy esetükben a kemény fizikai munka jobban igénybe veszi a bőrt.

Férfi arckrém esetében nagy szükség van a megfelelő hidratálás képességre. A legtöbb férfi leginkább csak tusfürdőt használ és ódzkodik mindenféle kozmetikumtól. Holott a férfiak bőre, akik fizikai munkát is végeznek és gyakran több időt töltenek a szabadban, jobban ápolásra szorul. Szerencsére egyre több férfi ismeri fel, hogy a kozmetikumok használatára igenis szükség van mindkét nem esetében. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használ. A DRHAZI MEN termékcsaládban biztosan nem fog csalódni! Ezek a termékek teljes mértékben természetesek és elkészítésükhöz a világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait használják fel. A DRHAZI MEN termékeket úgy fejlesztették ki, hogy pontosan tisztában voltak vele, hogy a férfiak arcbőre speciális ápolást igényel. A DRHAZI MEN termékek hatóanyagokban gazdagok, továbbá vitaminokat és antioxidánsokat is tartalmaznak, melyek kondicionálják a bőrt és fokozzák annak rugalmasságát, illetve az apró ráncokat csökkentik.

A szigálpeptid komplexek sejtszintű hatásukkal intenzíven, valamint látványosan újrastrukturálják a bőrt, illetve láthatóan kisimítják a bőr felületét. A DRHAZI MEN termékek intenzív és komplex hatóanyagkozmetikumok, melyek teljes mértékben képesek beépülni a bőrbe és sejtszintű regeneráló hatással rendelkeznek, így a bőr hosszútávon üde, egészséges és fiatalos marad. Bővebb információkért látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!