Fenyő webshop kimagaslóan jó árakkal!

Gondolkodott már azon, miért díszítjük a karácsonyfákat, és hogyan kezdődött a hagyomány? Egyes történészek szerint a karácsonyfa díszítése a 7. századig nyúlik vissza egy Németországban élő szerzeteshez, aki fát vitt az embereknek, hogy egyszerű, fehér gyertyákkal díszítsék azt.

Fenyő webshop vár mindenkit pénztárcakímélő árakkal és szuper kínálattal az online-fenyo.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is örökzöld fenyőt venne idén karácsonyra. Sokak számára elképzelhetetlen a karácsony megünneplése egy gyönyörű örökzöld fenyő nélkül a csillogó díszekkel és becsomagolt ajándékokkal díszített nappaliban. A legtöbb karácsonyi hagyományhoz hasonlóan, beleértve magát a karácsony megünneplését, a karácsonyfa eredete a pogány hagyományokra vezethető vissza. Valójában, ha Viktória királynő nem népszerűsíti őket, kora, akkor a díszített fenyők homályos szokások maradhattak volna, amelyet csak pár germán és szláv ország gyakorolt. A 16. században, a késő középkorban nem volt ritka, hogy Ádám és Éva napján szabadtéren színdarabokat játszottak, amelyek a teremtés történetét mesélték el.

Az előadás keretében az Édenkertet gyümölcsökkel felakasztott „paradicsomfa” jelképezte. A papság kitiltotta ezeket a színdarabokat a közéletből, pogány cselekedeteknek tekintve őket. Tehát egyesek örökzöld ágakat vagy fákat gyűjtöttek, és titokban hazavitték őket. Ezeket az örökzöldeket kezdetben „paradicsomfáknak” hívták, és gyakran kötéllel összefogott ágakból készült fa piramisok kísérték őket. Ezeken a piramisokon egyes családok gyertyákat gyújtottak, minden családtagnak egyet. Ezek voltak a modern karácsonyfa fények és dísztárgyak elődei. Amennyiben többet tudna meg a karácsonyról és a fa vásárlásról, keresse fel az online-fenyo.hu-t.