Élményfestés a leghíresebb festményekkel

A festés egy igazi élmény, ezért ha ön is szívesen fest szabadidejében, akkor az élményfestést pont önnek ajánljuk, hiszen szabadjára engedheti képzeletét és vászonra vetheti a világ legszebb festményeit. Weboldalunkon több híres festmény között nézhet szét és a festmények árai is megtekinthetőek lesznek.

A festmények között megtalálható Pablo Picasso Fiú pipával című képe, de Francis Bacon Három tanulmány című festménye is itt van, tehát érdemes benézni az alkotasutca.hu weboldalra, hiszen itt megtekintheti majd a legdrágább  festményeket és jelentkezhet is az élményfestésre. A legszebb és legismertebb festményeket akár ön is lefestheti  élményfestést alkalmával, amire mindössze néhány kattintással jelentkezhet. Weboldalunkon időpontot  és festményt is választhat, és érkezzen a festés előtt már legalább negyed órával, hiszen így még felkészülhet a feladatra, alaposabban megnézheti  a festményt amit kiválasztott és a helyszínen másokkal is megismerkedhet. Ha megérkezett a helyszínre, válassza ki a helyét, és tőlünk kap majd ecsetet, festéket, valamint üres vászont.

A festmények árai megtekinthetőek weboldalunkon

Ha még ennél is több részletet szeretne megtudni a festésről,  és a helyszínekről látogassa fel bátran az alkotasutca.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a leghíresebb festmények árairól is, ráadásul nálunk blogbejegyzéseket is találhat majd. Amennyiben kérdések merülnének fel az élményfestéssel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot együttműködő  ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 230 5949 telefonszámon és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. Forduljon hozzánk ha kikapcsolódásra vágyik, hiszen a festés mindenkinek élményt jelent, pláne hogy a festés következtével haza is viheti a képet. Kattintson weboldalunkra és már jelentkezhet is a kedvező árú élményfestésre.