Domain regisztráció az awh-nál!

A 90-es években Sergey Brin és Larry Page azon a keresőmotoron dolgoztak, amely végül megváltoztatja a világot. Ezt a keresőt úgy ismerjük, mint a Google, az internetes keresők királya. Abban az időben a Stanford Graduate hallgatók BackRub-nak nevezték el, ez pedig egy szójáték volt arról, hogy egy keresőmotor hogyan keres a backlinkek között.

Domain regisztráció az awh-nál elérhető méghozzá igen kedvező áron, tehát mindenképp nézzen be hozzánk és megtalálhatja a domain regisztráció minden lépését. A megfelelő, SEO-barát domain név kiválasztása segíthet a márka tekintélyének erősítésében, növelheti online jelenlétét és forgalmat, és valóban képessé teheti bármire cégét, vagy meg is bonthatja azt. Természetesen olyan nevet találni, amely nemcsak elérhető, hanem jól passzol is, trükkös dolog. A domain név használatának számos előnye van: Hitelesség – a domain név valódi vállalkozásként és nem valamiféle átverésként minősíti a vállalkozást. Egy domain névvel nem rendelkező céget manapság gyanakodva néznek meg, így még azok is elveszíthetik ügyfeleinket, akik szeretik az old school stílust és kerülik az internetet, mert félnek a vállalkozás legitimitásától.

Webtárhely megváltoztatása – Ha valaha is meg kell változtatnia webhelye fájljainak fizikai helyét, más néven a webtárhelyet, akkor ez a domainnév Önnél marad. Tehát ha már voltak olyan ügyfelei, akik rendszeresen használták az Ön webhelyét, és ennek nevét, akkor őket nem érinti a webhely migrációja. Amennyiben többet szeretne megtudni erről vagy kérdéseket tenne fel domain regisztrációs ajánlatainkkal kapcsolatban, nézzen be az awh.hu weboldalra, hiszen itt elérhetőségeinket is megtalálhatja, így felveheti velünk a kapcsolatot, embereink pedig mindenkinek szívesen válaszolnak majd.