Csoportos utasbiztosítás mindenkinek

Legyen szó üzleti vagy szabadidős tevékenységről, a mai utazás a városi életmód fontos részévé vált. Ennek ellenére nagy az esély arra, hogy előre nem látható események bukkannak fel, ha idegen földön tartózkodik, éppen ilyenkor jön kapóra az utasbiztosítás. Ha pedig családjával vagy kollégáival utazok, előnyös lehet a csoportos biztosítás.

Csoportos utasbiztosítás vár mindenkit a legjobb árakkal az axa-assistance.hu weboldalon, éppen ezért itt a helye nálunk, ha több mint 5 emberrel utazik, és szeretne a csoportos utasbiztosítás kedvezményeiben részesülni. Sokkal előnyösebb csoportos biztosítást kötni, mint mindenkinek egyénileg. Csoportos üzleti útbiztosítás megvásárolható öt vagy annál nagyobb csoportokban utazó alkalmazottak számára, tehát ha ön is üzleti útra indul ez lehet a legjobb választás. A csoportos üzleti utazási biztosítás ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint az egyéni üzleti út biztosítási tervek, ideértve a poggyász elvesztését, az utazás megszakítását, a sürgősségi orvosi evakuálást és az egyéb sürgősségi orvosi költségeket, ráadásul könnyebben kezelhető és költséghatékonyabb, mint külön vásárolni.

Legyen szó a közeljövőről vagy egy hosszú távú tervről, manapság szinte mindenki álma az egzotikus helyekre való utazás. Van azonban esély arra, hogy előre nem látható helyzetekkel szembesülhet, amelyek mélyen belenyúlhatnak a megtakarításaiba. Az ilyen esetek anyagilag megterhelik a hirtelen kiadások miatt, több okból is. Ezen pénzügyi veszteségek hatása megsokszorozódik, ha csoportosan utazik. Itt jelenthet nagy segítséget egy átfogó csoportos utazási biztosítási kötvény. Nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent az utazási biztosítás előnyeiről, valamint, ha ide kattint megtalálhatja teljes szolgáltatás listánkat is.