Csodás manikűr a MarilyNails díszítő zselé segítségével

Legyen szó bármilyen manikűrről, amatőr vagy profi körmösről, a minőségi, professzionális eszközök és alapanyagok nagy mértékben befolyásolják a végeredményt. Gyakran hallani a mondást, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ez a manikűr eszközök kapcsán is igaz.

Díszítő zselé esetében is igaz, hogy minőségi termékeket kell választani. Az üzletekben található pár száz forintos, kínai, silány minőségű termékek jellemzően nem tartósak, valamint gyakran nem lehet velük szépen dolgozni. A MarilyNails MaxPaint Colorgel Free, valamint 3Dimension Colorgel díszítő zselé segítségével igazán szép, esztétikus manikűrt lehet létre hozni. Ahogy a neve is mutatja, a díszítő zselé nem körömlakk, így nem alkalmas a teljes köröm felület befedésére. A MarilyNails díszítő zselé segítségével még inkább fel lehet dobni a körmöket. A díszítő zselé igazi pigment bomba, teljes mértékben telt színeivel biztosan el fog kápráztatni. Ha te is úgy gondolod, hogy a körmök az önkifejezés eszközei is, akkor mindenképp érdemes beszerezni ezeket a nagyszerű díszítő zseléket!

A MarilyNails díszítő zselék színkeverési lehetősége végtelen, így olyan színeket és körömmintákat tudsz létre hozni, amilyet csak szeretnél. Bátran tudod variálni a különféle alapszíneket, kettő, három, de akár több szín keverésével is létrehozhatod a kívánt színt. A fehér színnel világosítani tudsz, míg a feketével sötétíteni. A fehér szín használatával pasztelizált színeket is létre tudsz hozni. Ha szeretnéd felfedezni a benned rejlő profi körmös művészt, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a MarilyNails díszítő zseléket, amelyek nagy segítségedre lesznek a tökéletes manikűr megalkotásában! Bővebb információkért látogass el a marilynails.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!