Csillagtérkép akár ajándékba is!

Hasonlóan ahhoz, ahogyan a földi térképeket használjuk a célok megtalálására a Földön, a csillagtérkép az éjszakai égbolt térképe és a csillagok navigálásának útmutatója. A csillagkupolát képviseli, csak a legfényesebb csillagokkal és tárgyakkal, valamint a csillagképekkel.

Csillagtérkép vár mindenkit nagyon olcsón a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és itt mindent megtalál ami a csillagtérképekkel és az árakkal kapcsolatos. Választhat a fizikai nyomtatott nyomatok közül, három szabványos méretben. Az alapértelmezett választás egy 50 cm -es és 70 cm -es méretben nyomtatott papír. Nyugodtan válasszon másik méretet, cm-ben és hüvelykben is megjelenítve. Vagy kattintson az Azonnali digitális letöltés másolatára. Amikor a nyomtatás készen áll, e -mailben megkapja a letöltési linket, amely lehetővé teszi a saját nyomtatást. Ez az utolsó lépés az egyéni csillagtérkép kosárba helyezése előtt. Innentől kezdve fejezze be a fizetési folyamatot, fizessen a nyomtatásért, és készüljön fel a nagy mosolyra!

Általában a csillagdiagram csak azt mutatja, ami szabad szemmel látható a sötét ég alatt. Hasonló a planiszférához, de különböző felhasználási lehetőségeik vannak. A csillagokat fekete pöttyök jelzik fehér alapon, ami megkönnyíti az olvasást éjszakai megfigyeléskor. A pont mérete tükrözi a csillag fényességét, minél nagyobb a pont, annál fényesebb a csillag. Segít az égboltra úgy gondolni, mint egy kupolára a Föld körül, amelyen csillagok és bolygók tartózkodnak. Az éjszaka előrehaladtával ez a kis kupola úgy fordul, hogy a csillagok keleten emelkednek és nyugaton nyugszanak. Amennyiben többet tudna meg a csillagokról és a csillagtérképet ára is érdekelné, itt a helye nálunk a csillagokalatt.hu weboldalon és itt mindent megtalál.