Csak óvatosan a vegyszerrel!

Manapság mindenre valamilyen csodaszert ajánlanak, így van ez akkor is, ha a WC-nk eldugult. Jobbnál jobb, varázslatokat ígérő készítményekkel találkozhatunk a boltok polcain. Ám a legtöbb szerelő nem javasolja ezek használatát.

A V. kerületben, a WC elzáródását megszüntető szerelők sem javasolják, hogy maró hatású készítményeket öntsünk a lefolyóba. Ezek ugyanis olyan károkat okoznak, melyek a csövekre nézve már nem „orvosolhatók”. Ez azt jelenti, hogy akár komplett csőcserét is kívánhat. A WC duguláselhárítás V. kerület emelett az is tanácsolja, hogy nagyon vigyázzunk a WC illatosítóval, ugyanis a rosszabb minőségűek gyakrabban eshetnek úgy a WC-kagylóba, hogy mi azt észre se vesszük, és így lehúzva a WC-t, a csövekbe kerül.

A WC duguláselhárítás V. kerület munkatársai mindig szem előtt tartják azt a szempontot is, hogy elkerüljék a falbontást. Minden esetben árajánlatot tesznek Önnek, melyen később sem változtatnak, és csak utána kezdik el a munkát. Ha mégis mi szeretnénk megpróbálkozni a dugulás elhárításával, akkor a vegyszereket zárjuk ki – szögezik le a WC duguláselhárítás V. kerület vízvezeték szerelői. Ha nem szeretnénk órákon át összetevőket böngészve ácsorogni a boltban, akkor a megoldás a WC duguláselhárítás V. kerület csapata!