A dugulások okai

Ha eldugul a konyhai vagy a fürdőszobai lefolyónk, azonnal az okát próbáljuk felkutatni, ha nem is a szétszereléssel próbálkozunk, de elméletben végiggondoljuk. Sok esetben, nem szakértőként még a mosogató alá bújva sem tudnánk megfejteni, ezért javasolt szakemberre bízni a dugulás elhárítását.

A Ferencváros területén a duguláselhárítással foglalkozó szakemberek többféle elzáródással találkoztak, és oldották meg rövid időn belül. A dugulás okai sokfélék lehetnek–mondják a duguláselhárítás Ferencváros körében dolgozó szerelők. Legtöbbször rendeltetésszerű használat mellett is jelentkezik probléma. Tulajdonképpen a szappan és az egyéb kozmetikumok használata során a lefolyóba kerülő szennyeződések az okai a lefolyó eldugulásának. Emellett a régi, elavult csövek tehetők másodikként felelőssé.–vallják a duguláselhárítás Ferencváros munkatársai.

Ám a megelőzés ez utóbbi esetben nem jelent megoldást. A duguláselhárítás Ferencváros munkatársai a nap 24 órájában rendelkezésére állnak, ha Önnek eldugult a lefolyója. Már egy órán belül a helyszínre mennek, és a dugulás okának meghatározását követően azonnal belevágnak a dugulás megszűntetésébe. Ha Ön sem szeretne napokat várni, hogy újra használatba vehesse WC-jét, akkor a megoldás a duguláselhárítás Ferencváros.