C panel tárhely mindenkinek jó áron!

A cPanel az egyik legnépszerűbb vezérlőpanel a webfejlesztők és hosting cégek körében. Általában a WHM-mel (Web Host Manager) van párosítva – mindkét összetevő kéz a kézben működik, és mindegyik külön szerepet játszik. A Web Host Manager adminisztratív vezérlést biztosít a kiszolgáló felett. A szerverkonfigurációk mellett a WHM több fiókot is létrehoz, és egynél több webhelyet kezel.

C panel tárhely várja az awh.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg tárhely szolgáltatásainkat az árakkal együtt. A cPanel irányítópultja különféle webfájlokat, MySQL-t, statisztikákat, adatkövetést és SEO funkciókat kínál. Nem csoda, hogy a cPanel az egyik legnépszerűbb vezérlőpult a webfejlesztők és hosting cégek körében. Ha egy tárhelyszolgáltató WHM-mel kezel egy szervert, és cPanel-fiókokat hoz létre ügyfelei számára, ezt a gyakorlatot cPanel-tárhelynek nevezik. Ha többet szeretne tudni a cPanel tárhelyről, olvasson tovább. Ez a cikk áttekinti a cPanel előnyeit és hátrányait, valamint a használat lépéseit. Abban az esetben, ha a cPanel nem megfelelő az Ön számára, megnevezzük annak alternatíváit, amelyek ugyanolyan hasznosak. A cPanel hosting lényegében Linux-alapú webtárhely, amely magában foglalja a cPanel telepítését. A tárhelyterv egy cPanel fiókot biztosít a webtárhely-elemek vezérléséhez.

Ezt szem előtt tartva a cPanel különféle típusú tárhelyszolgáltatásokban használható, beleértve a megosztott, dedikált és felügyelt WordPress-tárhelyet. Ez a vezérlőpanel jó választás kezdőknek, akik egyszerű vezérlőpanel megoldást keresnek. Csakúgy, mint a többi hosting vezérlőpanelnek, a cPanelnek is megvannak az előnyei és hátrányai. A cPanel felület a különféle funkciókat kezelhető modulok alá sorolja, így a felhasználók könnyen megtalálhatják azokat. A cPanel irányítópultja intuitív menükkel és grafikával is rendelkezik a gördülékeny navigáció érdekében. Bővebb leírásért keresse fel az awh.hu-t.