Builder gel színvonalas minőségben és áron

Az építőzselék sokkal vastagabbak, mint a hagyományos gélek. A „gél” kifejezés a folyadék bizonyos viszkozitására utal. Az UV-sugárzással kikeményített körömtermékekben használt szokásos gélgyanta viszkozitása nagyjából 25.000 centipoise és 10.000 centipoise között mozog. Az építő gél viszkozitása magasabb, mint a hagyományos gélé.

Builder gel rendelhető széles kínálatban a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ön is bátran ha minőségi builder gelt szeretne beszerezni körömépítéshez. Ami a felhasználási módot illeti, egy jó zselés körömtechnikus bármilyen gélt felhasználhat bármire. Egyesek azt mondják, hogy az építőzselék jobbak a köröm ívének és C-görbének készítésére. Bár ez nagymértékben igaz, tapasztalt zselés körömtechnikus egy normál viszkozitású gélből is tud ívet és C-görbét készíteni. Ez végül a személyes preferenciákon múlik. A körömreszelő segítségével reszelje le körmét a kívánt formára. Tolja hátra, és vágja le a kutikulát. Finoman csiszolja körmeit, ezután tisztítsa meg körmét törlőkendővel. Vigyen fel egy vékony réteg alapot mind az öt körömre, lezárva a végeit. Kerülje a bőrt és a kutikulát. Keményítse 60 másodpercig a lámpa alatt, bár még mindig ragacsos lesz, de ez normális.

Vigyen fel egy formát a körömre, és rögzítse a helyére. Vegye elő a Builder Gel-t és egy ecsetet, és óvatosan vigye fel a formára a kívánt hosszúságig. Keményítse 60 másodpercig. Ismételje meg a folyamatot az első réteg felépítéséhez, és további 60 másodpercig kötődjön. Ha elégedett a körmökkel, ismételje meg az eljárást az összes többi körmön. Reszelje az összes körmöt a kívánt formára a körömreszelővel. Most már a szokásos módon felviheti az alaplakkot, a gélszínt és a fedőréteget, vagy egyszerűen hozzáadhat egy fedőréteget a szuper természetes végeredmény érdekében. Amennyiben válogatni szeretne builder gel kínálatunkban keresse fel a marilynails.hu weboldalt.